Fins aviat, Isabel

Avui hem fet el comiat de l’amiga Isabel Iserte. La Isabel ha estat vicepresidenta de l’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears però sobretot una companya de lluita pels drets de les dones i un exemple de coratge, vitalitat, compromís, dignitat i entusiasme per totes aquelles persones que hem tingut el plaer de conèixer-la.

Fins i tot avui, després d’aquests mesos difícils, ens has volgut fer el teu últim regal. Recordant què paga la pena i què no, recordant la teva vida plena i intensa, arrelada en els principis de la justícia “quotidiana” (com tu mateixa has escrit), en la llibertat, la solidaritat i la recerca incansable de la felicitat.
Avui comentàvem totes que tu ets d’aquelles persones que sempre recordarem amb un somriure. Això no és fàcil d'aconseguir! Aquest és un dels múltiples llegats que ens has deixat.
Des d’aquí només dir-te que continuarem treballant per tot allò que estimaves i especialment per avançar en els drets sexuals i reproductius de les persones.
Aquest mes de gener començarà a funcionar l’Intergrup de salut sexual i reproductiva al Parlament de Catalunya. Un projecte que has liderat i que finalment ha reeixit. Espero que estiguem a l’alçada, no és un repte fàcil, de les teves expectatives.
Gràcies per tot i fins aviat.
Acompanyo aquest apunt amb la cançó amb que t’has volgut acomiadar. Una cançó que ens esperona a tots i totes a continuar fent camí per fer possible aquell món amb el que somiem. Imagine, John Lennon Etiquetes de comentaris: , , , ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

No es permetran comentaris ofensius, si us plau deixeu el vostre nom per tal de tenir un millor debat.